Estàndard Led E27 Regulable 2700k

9.99

Wiz Bombeta Wifi y Bluetooth LED Regulable A60 60w E27 de llum Blanca Calida 2700k. 

Gaudeix de més comoditat en la teva vida quotidiana amb aquesta bombeta intel·ligent WiZ LED A60. Aquesta bombeta proporciona una llum blanca suau que s'atenua al nivell de lluentor desitjada a través de l'aplicació o la veu. Pots establir un horari per a encendre i apagar els llums i bombetes d'acord amb les teves rutines diàries o setmanals, i tenir accés remot als teus llums i bombetes fins i tot quan no estiguis. Els llums i bombetes WiZ es connecten al teu Wi-Fi existent, no es necessita hardware addicional.

Control per app Wiz o per veu amb Google Assistant, Amazon Alexa o Siri.      


Il·luminació intel·ligent per al teu dia a dia, funciona amb la teva xarxa Wifi existent.

Crea un ambient acollidor amb llum blanca càlida. Una llum intel·ligent que simplement s'adapta a les teves activitats diàries connectar i llest: funciona amb només connectar-ho i descarregar-te l'app, fàcil i en pocs minuts.

Controla tots els llums i bombetes des d'allà on estiguis amb l'app gratuïta de Wiz, compatible amb iOS i Android, i oblida't d'anar habitació per habitació per a assegurar-te que tots els llums i bombetes estiguin apagades.

Controla els teus llums i bombetes sense tocar un botó, només amb la veu, gràcies als assistents de veu de Google i Amazon o gràcies Siri.

Automatitza la il·luminació per a adaptar-se a les teves rutines diàries o setmanals. Programa la llum perquè s'encengui abans d'arribar a casa i manten-la apagada quan no sigui necessària.

L'aplicació WiZ registra el consum d'energia dels teus llums i bombetes WIZ. Consulta l'informe setmanal o diari i planifica la teva il·luminació sàviament per a un consum d'energia optimitzat en la llar.