Globo Led G95 E27 Regulable Blanc 2700k-6500k + RGB

18.99

Wiz Bombeta Wifi i Bluetooth LED Regulable Colors globus G95 75w E27

La bombeta LED de llum blanca i color amb forma de globus WiZ porta Il·luminació intel·ligent per al teu dia a dia. Usa-la en el teu llum dempeus o llum penjant per a crear l'ambient de la teva elecció amb 16 milions de colors i llum blanca càlida a freda. Pots establir horaris per a encendre i apagar els llums i bombetes d'acord amb les teves rutines diàries o setmanals, controlar amb el teu telèfon intel·ligent o la teva veu i tenir accés remot als teus llums i bombetes fins i tot quan no estiguis. Els llums i bombetes WiZ es connecten al teu Wi-Fi existent, no es necessita hardware addicional.

Control per app Wiz o per veu amb Google Assistant, Amazon Alexa o Siri. 


Il·luminació intel·ligent per al teu dia a dia, funciona amb la teva xarxa Wifi existent.

Escull entre una paleta de milions de colors per a crear una atmosfera increïble en la teva llar. Gaudeix de les subtils diferències amb els nostres dinàmics efectes de llum que il·luminen el teu entorn.

Connectar i llest: funciona amb només connectar-ho i descarregar-te l'app, fàcil i en pocs minuts.

Controla tots els llums i bombetes des d'allà on estiguis amb l'app gratuïta de Wiz, compatible amb iOS i Android, i oblida't d'anar habitació per habitació per a assegurar-te que tots els llums i bombetes estiguin apagades.

"Controla els teus llums i bombetes sense tocar un botó, només amb la veu, gràcies als assistents de veu de Google i Amazon o gràcies als comandos de Siri".

Automatitza la il·luminació per a adaptar-se a les teves rutines diàries o setmanals. Programa la llum perquè s'encengui abans d'arribar a casa i manten-la apagada quan no sigui necessària.

L'aplicació WiZ registra el consum d'energia dels teus llums i bombetes WIZ. Consulta l'informe setmanal o diari i planifica la teva il·luminació sàviament per a un consum d'energia optimitzat en la llar.