Vela Led E14 Vintage Gold 920-50

14.99
 • Marca
  • WIZ #ConnectedLight
 • Potència
  • 5 w
 • Temperatura de color
  • De llum calida a llum freda 2200k - 6500k
 • Voltatge
  • 220 - 230 v

Wiz Bombeta Wifi LED Filament Vintage Regulable Blancs vela 25w E14

Bombeta vintage intel·ligent amb forma de vela LED WiZ. Aspecte clàssic: perfecte per a accessoris decoratius amb base mitjana E14. Tria entre diferents tons de blanc càlid a blanc fred per a crear el millor ambient. Pots establir un horari per a encendre i apagar els llums i bombetes d'acord amb les teves rutines diàries o setmanals, controlar amb el teu telèfon intel·ligent o la teva veu i tenir accés remot als teus llums i bombetes fins i tot quan no estiguis. Els llums i bombetes WiZ es connecten al teu Wi-Fi existent, no es necessita hardware addicional.

Control per app Wiz o per veu amb Google Assistant, Amazon Alexa o Siri .


Il·luminació intel·ligent per al teu dia a dia, funciona amb la teva xarxa Wifi existent.

Tria entre una àmplia gamma de energizante blanc fred a blanc suau i càlid, o simplement selecciona entre les maneres preestablertes com a Enfocament i Relax per a crear el millor ambient per a les teves activitats.

Connectar i llest: funciona amb només connectar-ho i descarregar-te l'app, fàcil i en pocs minuts

Controla tots els llums i bombetes des d'allà on estiguis amb l'app gratuïta de Wiz, compatible amb iOS i Android, i oblida't d'anar habitació per habitació per a assegurar-te que tots els llums i bombetes estiguin apagades.

"Controla els teus llums i Bombetes sense tocar un botó, només amb la veu, gràcies als assistents de veu de Google i Amazon o gràcies als comandos de Siri".

Utilitza les funcions de benestar preestablertes en l'aplicació WiZ i gaudeix del patró d'il·luminació més adequat per al teu ritme circadiari durant el dia. WiZ et proporciona una llum diürna brillant quan necessitis omplir-te d'energia i concentrar-te i fer una transició suau a un blanc càlid per a ajudar-te a relaxar-te i dormir millor.

L'aplicació WiZ registra el consum d'energia dels teus llums i bombetes WIZ. Consulta l'informe setmanal o diari i planifica la teva il·luminació sàviament per a un consum d'energia optimitzat en la llar.